Onder Ons

Terugkerend
Datum: vrijdag 16 maart 2018 16:00 - 18:00

Locatie: de Paraplu  |  Plaats: Hoogkarspel

Onder Ons is een activiteit die oorspronkelijk is gestart onder de naam Single Soos vanuit het idee dat er in Hoogkarspel vast behoefte is aan een inloop activiteit waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten. Dus zonder ergens lid van te zijn, entree is gratis. Die activiteit vindt plaats in zaal de Paraplu (naast de ingang Sporthal de Sluis) en wordt op iedere vrijdagmiddag van 16.00-18.00 uur gehouden.

De basisactiviteit is koffie/theedrinken. Een open Inloop om mensen te ontmoeten, contact te hebben en gezellig met elkaar te kletsen. Indien gewenst een spelletje spelen met medebezoekers. Bedoeld voor volwassenen van welke leeftijd dan ook. Zowel voor alleenstaanden als voor stellen, die behoefte hebben om er even uit te zijn (de koffie of thee is tegen gereduceerde prijs).

Daarnaast kunnen de bezoekers en vrijwilligers bij Onder Ons elkaar informeren over de mogelijkheden van andere activiteiten in Hoogkarspel en omgeving. De gasten van Onder Ons kunnen medebezoekers treffen, die het leuk vinden om samen naar een van die activiteiten te gaan. U kunt uw wensen kenbaar maken aan andere gasten en aan de vrijwilligers van Onder Ons. Er zijn in Hoogkarspel en omgeving talloze activiteiten op diverse locaties. Samen worden de mogelijkheden bekeken voor uitstapjes zoals musea, theater, wijnproeverij of een middagje zeilen. Elke week wordt er een agenda besproken.

 

Telefoon
0623 266 456
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Sluisweg
Hoogkarspel

Inschrijven nieuwsbrief

Binnenkort

Geen komend evenement!
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com