Taartenbakwedstrijdtaartenbakwedstijd

Zondag 10 september gaat voor Het Streekpunt het nieuwe activiteitenprogramma van start. Daarin is nu ook een zeer grote inbreng van de Alliantie Het Streekpunt opgenomen. Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur is Het Streekpunt open voor bezoekers om kennis te nemen van het aangeboden programma.

Binnen de alliantie ontstond het idee om het programmaseizoen te openen met een leuke startactiviteit, een taartenbakwedstrijd. En dat idee is binnen Het Streekpunt enthousiast ontvangen. We verwachten dat Hoogkarspel voldoende thuisbakkende talenten huisvest, die best wel eens willen laten zien waartoe ze in staat zijn. Een deskundige jury (bestaande uit Fons Clemens, Micha en Diana's Patisserie en Rina Berkhout) zal de inzendingen beoordelen.

Het idee is verder als volgt uitgewerkt:

 1. U bent 14 jaar of ouder en u woont in Hoogkarspel.
 2. We hanteren een maximum aantal deelnemers van 25. U moet zich daarom van tevoren aanmelden. Dat kan door het formuliertje onder deze link in te vullen. Of anders bij Els Kramer, mobiel 06-10747414, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 3. U bakt uw taart thuis in uw eigen vertrouwde keuken en met uw eigen hulpmiddelen. De taart mag uitsluitend eetbare versiering en opsmuk hebben. Uw taart hoeft op geen enkele manier te lijken op die in de hierbij geplaatste afbeelding. U maakt gewoon wat u zelf wilt en kunt.
 4. Geef uw taart een passende naam en vermeldt die op een bijgevoegd kaartje waarop u ook het soort taart en uw naam schrijft.
 5. Op zondag 10 september biedt u tussen 12.00 en 12.30 uur uw taart aan bij Het Streekpunt.
 6. De jurering van alle binnengekomen taarten begint om 12.30 uur en om 14.00 uur wordt de uitslag in Het Streekpunt bekend gemaakt. De jury zal o.a. beoordelen op uiterlijk (vorm en opmaak), originaliteit en smaak.
 7. Deelnemers mogen taartpunten van hun taart verkopen voor € 1 per stuk. De opbrengst is voor de inzenders om hun kosten te dekken. 

Er zijn enkele mooie prijzen te winnen. 

 - Een workshop door Micha en Diana's Patisserie
 - Een Weber barbecue, beschikbaar gesteld door Het Streekpunt
 - Rondrit met paard en luxe wagen in het dorp door Ben Rijpkema

 

zondag 17 september van 13.00 - 17.00 uur  

kledingbeurs
In Hoogkarspel is steeds meer te doen. Enkele betrokken en enthousiaste inwoners bedachten dat een kledingbeurs in deze tijd een prima activiteit is. En het is tegelijk ook een gezellige activiteit.
U kunt als deelnemer (verkoper) meedoen. Dan betaalt u € 5,- voor de huur van een tafel. Voor de bezoekers is de toegang gratis. Deelnemers dienen zich i.v.m. de organisatie tijdig aan te melden. We hanteren daarvoor enkele regels:
 • U bent geen handelaar maar verkoopt of ruilt gebruikte kleding als particulier.
 • U krijgt een kraampje toegewezen en verplicht zich tot betaling van de huur voor het kraampje. Dat is € 5,-.
 • U levert het kraampje weer leeg en schoon op.U bepaalt zelf de prijs van de door u aangeboden kleding.
 • De kleding dient gebruikt te zijn, niet kapot en schoon.
 • De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van kledingstukken.

 

KLIK HIER OM U OP TE GEVEN ALS DEELNEMER

 


 

Inschrijven nieuwsbrief

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com