Het Streekpunt zoekt een groot aantal vrijwilligers i.v.m. uitbreiding van onze activiteiten. In de toekomst willen we stap voor stap toegroeien naar opening op de maandagmiddag en verder op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De gevraagde vrijwilligers willen we gaan inzetten in tweetallen in blokken van 3 uur. Op maandag-, woensdagmiddag en vrijdagochtend is er al een bezetting in de vorm van gastdames en -heren bij de ontmoetingsbijeenkomsten.

 

Organisatie

Het Streekpunt is een stichting die in een deel van de bibliotheek Hoogkarspel activiteiten uitvoert of laat uitvoeren door derden. Daarbij richten we ons nadrukkelijk op senioren. We krijgen daarvoor de beschikking over een klein podium in de achterzaal, de voorzaal met een koffiebar, een biljart en keukenfaciliteiten voor eetgroepjes. We werken daarbij nauw samen met de bibliotheek, WonenPlus en ANBO/KBO en de gemeente.

 

 

Taakomschrijving

Eens in de twee weken gedurende drie uur aanwezig zijn in de voorzaal van de bibliotheek. Daar zorgt u samen met een collega voor een vriendelijke sfeer door uw open houding naar bezoekers. U helpt bij (podium)activiteiten die worden uitgevoerd en u zorgt voor koffie en thee. U houdt toezicht op het het gebruik van het biljart. Na afloop van uw dienst loopt u alles nog even na. U ruimt de gebruikte tafels op, zet spullen in de afwasmachine en zet die aan.

 

 

Wat bieden wij

Geen financiële vergoeding, dat staat ons budget niet toe. We bieden u een prettige werksfeer, (nieuwe) contacten met andere vrijwilligers, de waardering van de gebruikers van de ruimte, op zijn tijd een gezellige middag of avond, ondersteuning en eventueel scholing om uw taak goed uit te kunnen voeren en natuurlijk vanaf de werkplek het mooiste uitzicht op het plein en het gemeentehuis.

 

Reageren

U kunt reageren op deze oproep bij Josine van den Berg. Dat kan telefonisch (0228 563 558) of schriftelijk via e-mail (klik hier).


adres Streekweg 220
         1616 AN Hoogkarspel
tel      0623 266 456

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com