Koken in Het Streekpunt. Kook je mee?

dinerHoud je van koken? En ook nog dankbare gasten? Kom dan ons team versterken.

Elke woensdag wordt er door vrijwilligers voor senioren gekookt in Het Streekpunt. Door de gasten wordt dat enorm gewaardeerd. Natuurlijk vragen wij niet van u om iedere week te koken. U kunt zelf bepalen hoe vaak en wanneer u wilt komen.

Mocht u interesse hebben, dan ben ik héééél blij met uw whatsapp bericht, mail of telefoontje.

Marjo Kok Velzeboer (mob 06 203 755 17, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Konkeltafel in Het Streekpunt. Wordt u één van onze gastvrouwen/heren?

konkelNee, er worden geen dingen bekonkeld. Een konkel is een oud woord voor een speciaal soort koffiepotje. Het gaat om de gezelligheid die de bezoekers meebrengen. En onze gastvrouwen/heren zorgen ondertussen voor de koffie, de thee of een glaasje water. En zij zorgen er voor dat de gasten zich op hun gemak voelen. Het huidige aantal gastvrouwen/heren is weer toe aan uitbreiding. Het is niet de bedoeling dat u als gastheer/vrouw drie keer per week ingeroosterd wordt. Eén keer per twee weken is waar we graag van uitgaan. Dan is het voor u ook een gezellig uitje.

Weet u wat, neemt u gewoon maar eens contact op met Els Kramer (tel 06 232 664 56 of via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij kan er nog veel meer over vertellen.


 

adres Streekweg 220
         1616 AN Hoogkarspel
tel      0623 266 456

Prikpunt DCWF
tel     0883 424 614

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com